Til indholdet

Ziinga

41molly93
Bruger
1 indlæg
#0 | 20-01-2010 11:09
Jeg er lige blevet godt og grundig snydt af Ziinga. Først får man 3 gratis bud og da jeg havde brugt dem købte jeg flere bud på et lille beløb..troede jeg.
Jeg bød 6 gange og det kostede mig 250 kr. Så HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!!
Det er fup og svindel.
JHN

Kommentarer

brwnx
Bruger
1604 indlæg
#1 - | 20-01-2010 11:13
lol...og du skulle mækr det på egen krop inden du gennemskuede det??

fedt første indlæg, btw...
RustyBlaze
Bruger
2279 indlæg
#2 - | 20-01-2010 11:17
lol var lige inde og kigge på siden, og kan da godt forstå at du blev fristet med de priser. :B
Synes altid verden den er grimmere, siden jeg så den sidst.
derdiedas
Bruger
1458 indlæg
#3 - | 20-01-2010 11:20
:) og logik da
NoFaith
Bruger
3116 indlæg
#4 - | 20-01-2010 11:21
#0 Numerolog? Jeg synes det er et blæret navn! :)
Its Funny Because Its True....Jeg blev Rippet på 4 uger!!
SlimCrack
Bruger
957 indlæg
#5 - | 20-01-2010 11:29
De beholder måske også de penge du byder?
Sky high, iced out paradise.
Nzuk
Bruger
3550 indlæg
#6 - | 20-01-2010 11:29
Her er et andet tip til dig. De mails som siger du har vundet 40 milliarder dollars. DE ER FUP!!!
daxi
Bruger
968 indlæg
#7 - | 20-01-2010 11:31
http://www.trus­tpilot.dk/revie­w/www.ziinga.dk

Velkommen til :)
_Venom
Moderator
4978 indlæg
#8 - | 20-01-2010 11:34
det er jo bare ligesom mr123.com... svindel
I put the STD in STUD, now all I need is U
chronaden
Bruger
4748 indlæg
#9 - | 20-01-2010 11:41
ba ZINGA
My penis is so big if I laid it out on a keyboard it'd go all the way from A to Z.
MaD_MaX
Bruger
961 indlæg
#10 - | 20-01-2010 13:04
#8 det er næppe svindel... folk er bare dumme. Er præcis det samme som sms-konkurrence­r som koster 45,- ;)
Mirage
Bruger
1066 indlæg
#11 - | 20-01-2010 13:09
#9 Lige præcis! :D
Selv udnævnt til at være den sidste moralske bastion på DR!
hotbruus
Bruger
1 indlæg
#12 - | 04-04-2010 11:32
Sad og fulgte med her i nat og bemærkede at der er nærmest uændret aktivitet døgnet rundt i de bud der kommer ,det virker da utroværdigt...s­å at 2 eller 3 overbød hinanden i et stykke tid og da de var blevet trætte af det kom der bare en helt ny og bød.....
Fup og fidusenberg
-zybr
Bruger
1092 indlæg
#13 - | 04-04-2010 11:56
another one bites the dust...
ps: Jeg stemmer DF. Jeg er racist, kommer fra provinsen og jeg har ingen indvandrer-venn­er fra muslimske lande, eller andre kulturer og så kan jeg godt lide at sidde i mit kolonihavehus og spise jordbærsyltetøj fra Den Gamle Fabrik.
Patricia_Pigen
Bruger
67 indlæg
#14 - | 04-04-2010 14:39
Man er da lidt slidt hvis man falder for den side! ALtså jeg mener en Apple Ipad der bliver solgt for 96kr. og et Philips LCD TV 32" også til cirka 100kr.og en iPod Touch 32GB til 8kr.
Den sidste idiot er vel ikke født endnu desværre
Har hede drømme om Stoffers hver eneste nat :') hvor er Stoffers jeg savner ham <3<3
Patricia_Pigen
Bruger
67 indlæg
#15 - | 04-04-2010 14:43
Og det er jo endnu mere indlysende når man læser under "Om os" athjemmesiden bliver kørt fra et hotelværelse på Malta.
"Denne hjemmeside er ejet og administreret af Auction Management Ltd., Suite 238, Vincenti Buildings, 14/19 Strait Street, Valletta VLT 08, Malta.
"

Utroligt hvis der er nogen der hopper på det, men det er der jo desværre...
Har hede drømme om Stoffers hver eneste nat :') hvor er Stoffers jeg savner ham <3<3
mettemetzen
Bruger
1 indlæg
#16 - | 10-04-2010 15:34
hejsa.. kan se jeg ikk er den eneste der er blevet snydt.. Jeg købte januar ti bud og fik intet ud af det.. bestemte mig for jeg ikke ville bruge det mere... opdagede de hævede penge på min konto x2 ud over de penge det koster at købe bud. Har sendt mail flere gange,dog uden de skriver retur. Har bedt om en forklaring,har bedt om at få mine oplysninger i deres system slettet,og min bruger... Jeg har stadig intet hørt fra dem.. Er der nopgen der ved hvad man skal stille op?? det er jo ren og skær fusk

har forøvrigt lavet en advarsels side omkring ziinga på facebook.. bliv endelig medlem,, må da advare folk
bet
Bruger
1494 indlæg
#17 - | 10-04-2010 15:40
Det er da lige noget for Operation Y!

http://www.yout­ube.com/watch?v­=N6He3HZLE9Y
"Fighting for peace is like screwing for virginity!"
UnFair
Bruger
86 indlæg
#18 - | 10-04-2010 15:40
Man kan kun konstatere at folk vil åbenbart gerne snydes....
All glory to the Hypnotoad. http://r33b.net/
xcan
Bruger
693 indlæg
#19 - | 10-04-2010 15:43
#12
At der er samme aktivitet natten igennem er jo ikke så sært når man kan oprette en budagent :-)

--
Vil aldrig nogensinde bruge penge for den slags koncepter, selvom det ikke fup og svindel, så tjener de kassen!
dada
Bruger
840 indlæg
#20 - | 10-04-2010 15:44
#0 + #16

Forstår ikke helt det med at lave en ny bruger på en gaming side, for at udstille sin egen naivitet...
Velkommen til internettet..

Noobs

(Edit: Stave hat. noober også lidt selv)
kazzi
Bruger
148 indlæg
#21 - | 10-04-2010 15:53
Ikke at jeg vil reklamere for siden men er også http://www.fun2­bid.dk/ som er 100% dansk men om de snyder har jeg ingen ide om gider ikke at bruge tid på det.
derdiedas
Bruger
1458 indlæg
#22 - | 10-04-2010 16:43
er der for billigt til at være sandt - så er det...
Og #21 det lugter langt væk af scam.

Lukket for kommentarer

Det er ikke længere muligt at tilføje kommentarer til dette emne, da det har ligget inaktivt i mere end 100 dage.